Nadrin

Luxemburg

€ 60 000

Lot 1 - 951 m2


Nadrin

Luxemburg

€ 60 000

Lot 1 - 951 m2 m2

Detail bouwground

Adres: Rue de Wibrin, 6660 Nadrin
Lot: Lot 1
Oppervlakte: 951 m2
Prijs: € 60 000
Nutsvoorzieningen: Ja
Bouwplichtig: Neen
Bouwvoorschriften: open
Bouwklaar: Ja

Beschrijving bouwgrond

Dit is lot 1 van een prachtig gelegen verkaveling aan het meer Belle-Meuse, omringd door groene weiden en bomen en achteraan de tuin begrensd door een kabbelend beekje.

We bieden u hier 5 bouwgronden aan voor open bebouwing, waar tevens alle nutsvoorzieningen aanwezig zijn.

Nadrin is een deelgemeente van Houffalize, Houffalize is gekend van seizoen toeristische trekpleisters maar eveneens zijn hier de kmo-zones in volle uitbouw.

De streek van de Boven-Ourthe ligt tussen La Roche en Houffalize en strekt zich uit over 30 km langs het wildste gedeelte van de Ourthevallei en herbergt 12 dorpjes verspreid over heuvels en valleien. Pareltjes van de natuur, architectuur en archeologie kun je ontdekken dankzij de talrijke uitgestippelde wandelingen (72 paden over 420 km). De streek is erkend als buitengewoon erfgoed van Wallonië onder de naam ”Val de l’Ourthe”. De mooiste plaats is ongetwijfeld ”Le Hérou” , geklasseerd gebied met abrupte rotsen en een woeste natuur. Vanop de Belvédère van de 5 Ourthes te Nadrin heeft men een uitzonderlijk panorama over de Ourthe. Eveneens te bezichtigen: de ”Cresse sainte-Margueritte” , legendarisch beeld op een rotspunt.
Contacteer ons voor persoonlijk advies en meer info.